Na delavnici se bomo podali na raziskovanje po naših skrbeh. Pogledali bomo, od kje lahko skrbi izvirajo in kaj nam predstavljajo. Nato bomo iskali načine in strategije, ki nam lahko pomagajo, kako prepoznati, da nas skrbi ovirajo pri normalnem funkcioniranju in kaj lahko naredimo, da nas te skrbi ne ohromijo. Delavnica je praktično naravnana, udeleženci bodo tekom delavnice delali na lastnih primerih.

Delavnica je namenjena vsem nad 21. letom starosti.

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Moji odnosi

Odnosi predstavljajo enega izmed temeljev zadovoljujočega življenja. Delavnica je praktično naravnana: udeleženci bodo preverili, katere stvari so jim v odnosih zares pomembne, nato pa bodo izdelali lasten zemljevid odnosov.

Več o tem

Odkrivanje čustev

Večje razumevanje čustev nam omogoča za nas bolj optimalne odzive v čustveno zahtevnejših situacijah. Kako čustva sploh nastanejo in kako so povezana z našimi mislimi, vrednotami, prepričanji?

Več o tem

Reševanje konfliktov

Na delavnici bomo spoznali različne strategije reševanja konfliktov. Na lastnih primerih bomo iskali povezave med izbranimi strategijami in našimi vrednotami. Trenirali bomo veščine aktivnega poslušanja, dajanja in sprejemanja kritik. Odkrivali bomo osebne meje in raziskovali, kako odnos v konfliktih krepiti.

Več o tem

Kako dokončati?

Če se vam pogosto dogaja, da se stvari lotite, a vam jih nekako ne uspe pripeljati do konca, je delavnica namenjena vam. 

Več o tem

Vrednostni sistem

Zavedanje naših vrednot in vrednostnega sistema nam omogoča, da kljub spremembam v okolici ohranimo svojo notranjo trdnost – avtentičnost in samozavestnejše sprejemamo odločitve. 

Več o tem

Osebnostne lastnosti

Na delavnici se bomo prepustili raziskovanju naših dobrih in »slabih« lastnosti. Preverili bomo, kako naše lastnosti doživljamo mi in kako nas vidijo drugi. Ugotavljali bomo, katere lastnosti nam v določenih situacijah pridejo prav in ali lahko na »slabe« lastnosti pogledamo še s kakšnega drugega zornega kota.

Več o tem

Učinkovita raba časa

Udeleženci bodo spoznali nekatere metode planiranja in različna orodja za pomoč pri organizaciji časa. Raziskovali bomo, kateri so največji motilci, katere napake posamezniki počnemo in kaj nas ovira pri naši produktivnosti.

Več o tem

O skrbeh

Na delavnici se bomo podali na raziskovanje po naših skrbeh. Pogledali bomo, od kje lahko skrbi izvirajo in kaj nam predstavljajo. Nato bomo iskali načine in strategije, ki nam lahko pomagajo, kako prepoznati, da nas skrbi ovirajo pri normalnem funkcioniranju in kaj lahko naredimo, da nas te skrbi ne ohromijo.

Več o tem